Wie zijn wij?

Wij zijn Helen en Hans Olde Heuvel.

Wij houden van Frankrijk en net zoals veel  Nederlanders, droomden wij  van een eigen plekje onder de Franse zon. Nabij het dorpje  Pouzy Mésangy  hebben wij, met onze Labrador Bommel, ons plekje gevonden. Een boerenhuisje met tuin, midden in een glooiend landschap met mooie houtsingels en veel vrijheid.

Uitermate geschikt voor onze naturistische leefwijze. Hier genieten wij van het coulissen landschap, de vele vogels en het heerlijke klimaat. Een prachtig gebied met meer de 250 soorten vogels!

 

Wat zeggen gasten over ons?

In augustus een paar dagen gekampeerd in de tuin bij Hans en Helen. Een nieuwe ervaring rijker! We waren de enige kampeergasten (maximaal laten ze er 2 kamperen), dus eigen sanitair, zwembad en de hele tuin voor onszelf! Wat een rust en luxe! Hans en Helen zijn twee schatten van mensen en wij denken dat we hier nog wel eens zullen aanwaaien, als er dan tenminste nog plek is, want eigenlijk gooien we onze eigen glazen in door het schrijven van een positieve review....

Ton en Nel

Destijds de eerste gasten, waren we hier deze zomer voor de derde keer, nu in de gloednieuwe oranjerie, met eigen koelkast, warm en koud water, en ook weer een prima bed. Buiten drie eigen zit-, eet- of lighoekjes, zon en schaduw. In de tuin een kleurrijke variëteit aan planten, bloemen en kruiden, en een verkoelend zwembad. Het sanitair comfortabel en kraaknet. Helen en Hans maken het perfect naar je zin, het ontbijt is overvloedig en heel divers, en ook de table d'hôtes is een heerlijke ervaring. De omgeving leent zich voor mooie wandelingen. Een absolute aanrader voor wie houdt van rust, schoonheid, en een warm onthaal.

F & B Antwerpen

Als verstokte kampeerders, hadden we voor het eerst een ervaring met een naturistische chambre d'hôtes. Wat Hans en Helen daar in de Allier gerealiseerd hebben is een bezoek waard. Zij renoveerden met veel respect voor authenticiteit een oude hoeve tot een smaakvol verblijf. Daarrond legden ze een prachtige tuin aan met een kleine camping en twee te huren kamers. Wij logeerden in de tuinkamer, eenvoudig van opzet, alles voor een kort verblijf was aanwezig. De ontvangst was hartelijk, de sfeer ontspannen, het ontbijt was heerlijk, het sanitair is nieuw en kraaknet. De gasten mogen indien ze dat willen gebruik maken van de mooi uitgeruste buitenkeuken. Maar voor ons het belangrijkste, de gastheer en gastvrouw zijn superlief en doen er alles aan om het naar je zin te maken. Kortom, een plekje in onze top vijf!

M & G Antwerpen

U bent welkom

Reserveer nu uw verblijf