Onze verblijfsmogelijkheden

Bij ons kamperen of logeren.

Bij ons kamperen

Voor naturisten die van rust en ruimte houden hebben wij in onze achtertuin enkele ruime kampeerplaatsen. Ons terrein bevindt zich in een glooiend- en agrarisch gebied, een mooi coulissenlandschap.

Sanitair en elektra

Voor onze gasten is er een sanitaire ruimte met toilet, douche, wastafel en afwasruimte.

Tevens kunt u (tegen betaling) gebruik maken van de wasmachine en de droogtrommel.

Er is  elektriciteit (5 ampère) aanwezig.

 

Logeren in de “Grange” of de “Oranjerie”

In de “Grange” hebben wij een zolderkamer “la Mansarde” ingericht waar u kunt overnachten. In deze knusse kamer (met een lage balk in het midden) is een twee persoonsbed aanwezig. Vanaf de twee grote ramen heeft u een mooi uitzicht over het terras en de wandelroute.

“L’Oranjerie”. In deze tuinkamer, met een pantry en eigen koelkastje, staan twee éénpersoons bedden. De oranjerie is beschut gelegen, direct aan de mooie tuin.

Beide kamers zijn te huur met en zonder ontbijt.

Huur is inclusief linnengoed, handdoeken en gebruik WiFi.

Verder kunt u gebruik maken van de buitenkeuken en een Senseo koffiemachine.

Reservering mogelijk met een minimum van twee aaneengesloten nachten.

Het toilet en de douche bevinden zich buitenom. (ongeveer 20 m)

 

Reserveren

Wegens de kleinschaligheid is het verstandig om te reserveren. Wanneer u niet wilt reserveren raden wij u aan om minimaal één dag voor de geplande aankomst telefonisch ( 0033 470 66 72 68 ) te informeren of er nog een plaats beschikbaar is.

Wij hebben in Pouzy-Mésangy weinig tot geen mobiele ontvangst, dus graag bovenstaand nummer gebruiken.                      Per e-mail of Whats-App is ook prima.

Winkels

Pouzy-Mésangy heeft geen winkels, bank of horeca. Voor deze zaken kan men terecht in Lurcy Levis (7 km) of Bourbon- l’Archambault (16 km).